Kelly Sensen

Bedrijfsarts


Wie ben ik?

Ik ben Kelly Sensen, ik heb in 2011 mijn studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit Maastricht. Daarna ben ik als arts begonnen bij een landelijke arbodienst, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het vak.

 

Mijn registraties

Ik heb de opleiding tot bedrijfsarts gevolgd vanaf 2012 en ben sinds december 2016 geregistreerd bedrijfsarts.

 

Mijn ervaring

Ik werk sinds oktober 2011 in dit vak. Ik ben sinds die tijd met de verschillende aspecten van de bedrijfsgeneeskunde in aanraking gekomen. Ik heb onder andere gewerkt voor Midden Klein Bedrijf, landelijke organisaties, detailhandel en Eigen Risico Dragerschap voor ziektewet en WGA.

 

Mijn deskundigheid

Ik probeer de probleemgebieden bij verzuim goed in kaart te brengen en samen met de medewerker een oplossing te vinden voor deze probleemgebieden, zodat mensen snel weer op de rit komen.

 

Mijn werkstijl

Ik hou van efficiënt werken. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk informatie te verzamelen om tot een goed advies te kunnen komen. Naast de medische beoordeling vind ik het ook belangrijk een beeld te krijgen van eventuele andere zaken die meespelen. Korte lijnen met klanten en case-managers helpen mij bij de begeleiding van verzuim.

 

Mijn klanten

Ik werk voor verschillende opdrachtgevers, van de zorg tot transport, MKB en landelijke bedrijven. Daarnaast doe ik (ziektewet)beoordelingen en rijbewijskeuringen.