Jeffrey Dokter

Bedrijfsarts in opleiding


Wie ben ik?

Ik ben Jeffrey Dokter, geboren in 1990. Mijn opleiding geneeskunde heb ik gevolgd in Maastricht en afgerond in 2017. Ik ben gelijk bij het behalen van mijn artsen diploma gestart bij WVM consult.

 

Mijn registraties

Ik ben sinds 2017 geregistreerd als basisarts.

In maart 2018 ben ik gestart met de opleiding tot bedrijfsarts.

 

Mijn ervaring

Gedurende mijn studie geneeskunde was het al snel duidelijk dat ik graag een brede kennis in het vak als arts wilde behouden. Door mijn sociale geaardheid had ik snel de keuze gemaakt om gedurende het coschap sociale geneeskunde te kiezen voor bedrijfsgeneeskunde. Hier was mijn eerste liefde voor het vak begonnen. De variatie van problematiek en de complexiteit van de rol als bedrijfsarts vind ik een geweldige uitdaging. Mijn werkervaring binnen het vak is nog niet uitgebreid, maar hierin wordt ik bijgestaan door mijn collega’s van onze organisatie. Ik heb regelmatig overleg met mijn collega’s om complexe casuïstiek te bespreken en vervolgens samen tot een goede oplossing te komen.

 

Mijn deskundigheid

Over een echte deskundigheid kan ik nog niet spreken. Dit komt mede door mijn beperkte ervaring in het vak. Echter probeer ik mij te ontwikkelen op alle aspecten van het vak om zo breed als mogelijk inzetbaar te zijn. Zo zal ik binnenkort instromen voor de opleiding tot bedrijfsarts.

 

Mijn werkstijl

Ik ben laagdrempelig en goed benaderbaar. Ik heb altijd een luisterend oor en probeer samen tot een goede oplossing te komen. Ik doe wat ik zeg en hanteer een open en eerlijke communicatie.

 

Mijn klanten

Ik werk op dit moment voor diverse opdracht gevers, waaronder ArdoSZ, Annex, Boord Arbo, Gepoma, Stimulanz, Arboponos, enz.