Werk en gezondheid

WVM bedrijfsartsen adviseert u over de relatie tussen werk en gezondheid binnen uw organisatie. Wij brengen de gezondheidsproblemen van uw medewerkers in kaart en onderzoeken de samenhang met het werk. Om te voorkomen dat uw organisatie in de problemen komt door ziekte en uitval van uw medewerkers geven we advies over de inzet van actief preventiebeleid.

Werkgevers zijn steeds intensiever betrokken bij de zorg voor de gezondheid van medewerkers. Organisaties zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid die ze hebben om het personeel te motiveren en stimuleren. Enthousiaste en creatieve medewerkers vormen een onmisbare factor in het functioneren van de organisatie als geheel.

Als uw medewerkers er slechte leefgewoonten op nahouden in hun privéleven kan dit ook negatieve effecten tot gevolg hebben in het functioneren op het werk. U kunt investeren in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Een fitte en gezonde medewerker zit lekkerder in zijn vel en functioneert beter in de werksituatie. WVM bedrijfsartsen kijkt samen met u en uw medewerker naar de mogelijkheden om weer grip te krijgen op de leefsituatie van de betrokken medewerker. Een fit-check met leefstijladvisering is een uitstekende methode om gezonde keuzes van uw medewerkers te ondersteunen en te stimuleren. U toont uw medewerkers dat u betrokken bent bij hun welzijn en investeert in een gezond werkklimaat in uw organisatie.