◂ Alle nieuwberichten 17 dec., 2020

Even voorstellen: Marly Wester | ArtsWVM Bedrijfsartsen is verheugd te melden dat we sinds deze zomer een nieuwe medewerkster in ons midden hebben, Marly Wester, arts.

Even Voorstellen:

Mijn naam is Marly Wester en ik ben sinds augustus 2020 werkzaam als arts bij WVM Bedrijfsartsen. Ik ben geboren en getogen in Venray, ik heb mijn geneeskundeopleiding aan de Universiteit Maastricht gedaan en ben momenteel woonachtig in Sittard. Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met WVM Bedrijfsartsen tijdens mijn opleiding, toen ik hier een aantal maanden heb mogen stagelopen. Dit beviel mij zo goed dat ik na het afronden van mijn opleiding hier gesolliciteerd heb en nu werk ik alweer enkele maanden met veel plezier bij WVM Bedrijfsartsen

Momenteel bestaan mijn werkzaamheden uit het uitvoeren van medische belastbaarheidsonderzoeken, het houden van verzuimspreekuren voor verschillende bedrijven, en het uitvoeren van rijbewijskeuringen op de locaties Maastricht, Sittard en Venlo. Dit bevalt mij heel goed en ik hoop in de toekomst mijn werkzaamheden verder te kunnen uitbreiden en mij te kunnen specialiseren tot bedrijfsarts.


Marly is te bereiken via:

m.wester@wvmconsult.com

x