◂ Alle nieuwberichten 10 sep., 2020

Even voorstellen: Corrie Oostveen | Bedrijfsverpleegkundige

Opnieuw zijn we bij WVM Bedrijfsartsen blij te melden dat we sinds vorig jaar december een nieuwe medewerkster hebben, Corrie Oostveen. De bedrijfsverpleegkundige. Als taakgedelegeerde ondersteunt ze de bedrijfsarts bij taken met betrekking tot verzuimbegeleiding, re-integratie en preventie.

Even Voorstellen:

Mijn naam is Corrie Oostveen, ik ben 49 jaar, getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen. Ik ben sinds 1 december 2019 werkzaam bij WVM Bedrijfsartsen als bedrijfsverpleegkundige.

Ik ben Verpleegkundige en ben in verschillende zorgsectoren werkzaam geweest, waarvan een groot aantal jaren in de GGZ. In 2013 ben ik gestart in de functie van bedrijfsverpleegkundige bij een regionale Arbodienstverlener.

Als taakgedelegeerde ondersteun ik de bedrijfsarts bij taken mbt verzuimbegeleiding, re-integratie en preventie. Dit zal voornamelijk bestaan uit het voeren van telefonische en fysieke spreekuurconsulten alsmede het coachen van leidinggevenden.

Daarnaast verricht ik ook verschillende rijbewijskeuringen: groot rijbewijs (C/D/E), taxi en 75+.

Met plezier werk ik samen met opdrachtgevers en hun medewerkers aan het creëren en onderhouden van een zo optimaal mogelijke balans tussen privé, werk en gezondheid. Belangrijke waardes hierin zijn: eerlijkheid, betrokkenheid, transparantie, respect en luisteren.

c.oostveen@wvmconsult.com

Aanwezig: ma t/m do van 8:30 – 13:30 uur

x