◂ Alle nieuwberichten 16 jul., 2020

Even voorstellen: Odin Westen | Account Manager

WVM Bedrijfsartsen is verheugd te melden dat we sinds kort een Account Manager in dienst hebben. Hier is voor gekozen om ervoor te zorgen dat er een aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten is, om zo de dienstverlening van WVM Bedrijfsartsen naar een nog hoger level te brengen Daarnaast is het ook belangrijk om meer grip te krijgen op Social Media.

Even Voorstellen:

Mijn naam is Odin Westen en ben sinds maart 2020 in dienst als Account Manager voor WVM Bedrijfsartsen. Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Heerlen en heb Commercieel Management gestudeerd. Naast een aanspreekpunt te zijn voor nieuwe en bestaande klanten, houd ik me ook bezig met digitale marketing zoals de Social Media voor WVM Bedrijfsartsen en probeer ik de nieuwe klant wegwijs te maken in het online verzuimsysteem dat WVM Bedrijfsartsen gebruikt om ziekteverzuim in de gaten te houden. Daar heb ik enorm veel zin in! Ik werk van maandag tot en met donderdag. Op de vrijdag niet omdat ik dan verplichtingen heb in mijn functie van Provinciale Statenlid van Limburg.

Dus heb je als bedrijf een nieuwe arbodienst nodig? Dan kun je mij contacteren via o.westen@wvmconsult.com. Ik neem dan contact met u op om een afspraak te maken.

Tot ziens!

x