◂ Alle nieuwberichten 23 sep., 2020

Nieuwe locatie voor WVM Bedrijfsartsen in Heerlen

Vanaf 1 oktober 2020 heeft WVM Bedrijfsartsen een nieuwe locatie in Heerlen, naast de hoofdvestiging in Sittard. Het kantoor zal gevestigd zijn in bedrijfsverzamelgebouw Mijn-Werk Heerlen. Dit gebouw is gelegen aan de Benzenraderweg 1, tegenover de Heerlense Brandweerkazerne. Voor de Heerlenaren is dit gebouw bekend als de "Mijnschool". Hier werden de mijnwerkers opgeleid en later, na de sluiting van mijnen in de jaren '70 van de 20ste eeuw, omgeschoold.

De locatie zal worden gebruikt voor spreekuren, die ongeveer 2 dagdelen per week zullen plaatsvinden. Daarnaast zullen er vanaf 12 oktober iedere maandagochtend rijbewijskeuringen plaatsvinden. Voor meer informatie over rijbewijskeuringen bij WVM Bedrijfsartsen, klik dan hier. Wanneer u hier een afspraak heeft, kunt zich melden bij de receptie en plaatsnemen op één van de bankjes, totdat de bedrijfsarts u komt halen.

Komt u met de auto, dan kunt u daar in de straat parkeren. De parkeerkosten zijn het eerste uur 1 euro . Voor de tweede en volgende uren geldt een bedrag van 2 euro per uur. Mocht er geen plaats zijn, dan kunt u in de omringende straten parkeren, waar dezelfde tarieven gelden. Komt u met het openbaar vervoer, dan stopt vanuit Station Heerlen, buslijn 20 van Arriva praktisch voor de deur, bij de bushalte: Burg. Gijzelslaan..
x