◂ Alle nieuwberichten 16 jul., 2020

WVM Bedrijfsartsen weer begonnen met fysieke spreekuren

Nog steeds leven we in ongekende tijden. Het coronavirus houdt de wereld nog steeds in haar greep. Er zijn veel slachtoffers gevallen en de economie heeft een tegenslag gekregen. Toch is het zo dat er nu stapsgewijs meer ruimte komt in het openbare leven, omdat onder andere het aantal besmettingen en het aantal doden afnemen in Nederland. Regels zijn versoepeld, maar de Rijksoverheid blijft benadrukken dat 1,5 meter afstand de norm blijft en dat men grote groepen moet blijven vermijden. Deze regels blijven wij onderschrijven.

Daarom is WVM Bedrijfsartsen weer begonnen met fysieke spreekuren. Wij gaan ook weer naar de bedrijven op locatie. De branchevereniging van de bedrijfsartsen staat dat ook toe, mits het spreekuurcontact veilig gebeurt. Wij hebben daarom een protocol opgesteld, waarin de voorwaarden voor het opstarten van fysieke spreekuren worden beschreven. We vragen niet te komen als er klachten zijn die lijken op COVID-19, zoals koorts, droge hoest en vermoeidheid. Indien er geen klachten zijn en men komt naar een spreekuur, dan wordt men op onze vestiging geconfronteerd met hygiënemaatregelen (zie foto). 1,5 meter afstand houden en een gezondheidscheck zijn daarbij de basis. Indien hieraan voldaan wordt zijn persoonlijke beschermingsmiddelen niet nodig.


Nog altijd staan voor WVM Bedrijfsartsen de volgende 2 zaken voorop:

  1. De gezondheid van onze medewerkers;
  2. De continuïteit van onze dienstverlening richting u.

Nog steeds zullen wij (verminderd) telefonisch bereikbaar zijn. Blijf uw vragen dan ook zoveel mogelijk via info@wvmconsult.com stellen. U krijgt binnen 24 uur een reactie terug.

Wij hopen nog steeds op uw begrip voor deze nieuwe situatie.

Als u nog vragen heeft of u wilt graag wat advies hebben, bijvoorbeeld over bescherming van de gezondheid van uw werknemers of over andere onderwerpen die betrekking hebben op COVID-19, neem dan zeker contact op met de betreffende bedrijfsarts of stuur een mail naar info@wvmconsult.com.

Wij wensen u veel gezondheid toe!

Met gezonde en hartelijke groet,

Directie WVM Bedrijfsartsen.

x